Use the form below to register your account.

Security question:

10 + 8 =

Register Account

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

We zijn druk bezig met het vernieuwen van onze website. Spoedig kunt u onze volledig nieuwe website bezoeken.

Diensten voor vastgoedbeheerders

Voor u als lange termijn investeerder zorgt ROOVOB voor gedegen meerjaren onderhoudsplanningen en begeleiding van de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.
Op onderhoudstechnisch gebied bemiddelt ROOVOB tussen de eigenaar en de huurder, alsmede derde partijen welke voor onderhoudswerkzaamheden in aanmerking komen.

lees meer >

Diensten voor woningbouwcorporaties

Regelmatig komen woningbouwcorporaties mensen tekort op bouwtechnisch gebied of zitten zij met bepaalde bouwtechnische vraagstukken waar ze hulp en/of advies bij nodig hebben.
ROOVOB geeft op een professionele manier invulling aan deze hiaten en zoekt naar oplossingen voor deze bouwtechnische vraagstukken. Strategisch denken in oplossingen!

lees meer >

Bekijk hier de werkzaamheden van BMS Company

BMS Company heeft de woningen uit bovenstaande video geïnspecteerd en opgeleverd met de aannemer en aan de bewoners. Nieuwbouw wijk in Boxmeer met 0 op de meter woningen. Woningen die energie neutraal zijn, hun eigen energie opwekken door een grondwarmtepomp welke via een buis, achterin hun eigen tuin, water naar boven brengt vanuit 200 mtr diepte. Op het dak liggen zonnepanelen zodat iedere woning zijn eigen energie opwekt om zodoende voldoende energie op te wekken voor een gemiddeld gezin.